Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

Nationaal Indoor Festival op 28 maart

20 januari 2015

Modelvliegsport

De afdeling Modelvliegsport heeft zaterdag 28 maart vastgelegd als dé datum voor het Nationaal Indoor Festival. In de grote sporthal Helsdingen, Vianen, zal tussen 10:30 uur en 17:00 uur alle gelegenheid zijn om te vliegen. Tevens wordt een, circa 500 m2 grote, tweedehandsmarkt georganiseerd. Deze markt is bedoeld voor zowel in- als outdoormateriaal en is natuurlijk ook voor de niet-vliegers toegankelijk. Je kunt er je accu's laden, tafels voor de markt zijn beschikbaar en natuurlijk is catering aanwezig.

Het nieuwe sportcentrum Helsdingen in Vianen ligt centraal in Nederland, pal naast de A2 en met voldoende parkeerruimte. De hal is 7 meter hoog en met 88 x 28 meter zó groot dat er 2 groepen vliegers tegelijkertijd kunnen vliegen. Het indoorreglement van de KNVvL is van toepassing. Het adres is Westelijke Parallelweg 1 in Vianen.

Ook als je niet vliegt, ben je van harte welkom. We hebben 150 zitplaatsen op de tribune. Door je aan te melden op indoorvliegen@outlook.com verzeker je jezelf van een vliegplek en van gratis toegang. Met je mailadres kunnen wij je vervolgens op de hoogte houden van de details.

Deel dit artikel: Facebook Twitter

locaties meer info