Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

Jaarvergadering afdeling Luchtvaartkennis

19 december 2016

Luchtvaartkennis

De jaarvergadering van de afdeling Luchtvaartkennis/Air-Britain Netherlands branch zal plaatsvinden op zaterdag 18 maart 2017, net als in 2016, in De Witte Boerderij in Hoofddorp. Tijdens de jaarvergadering geven bestuur en redactie uitleg en verantwoording voor het beleid van afgelopen jaar en praten u bij over de ontwikkelingen binnen de KNVvL en het blad.

Onze voorzitter, Ton van Soest, heeft aangegeven zich niet herkiesbaar te stellen, en hij zal dus tijdens de vergadering aftreden. Wij zijn derhalve op zoek naar een nieuwe voorzitter. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Ton van Soest via email: vz-luchtvaartkennis@euronet.nl.

Naast de gebruikelijke verloting van luchtvaartboeken zal tijdens de jaarvergadering ook een lezing worden gehouden: oud Fokker-testvlieger Abe van der Schraaf zal vertellen over de eerste vlucht van de Fokker F28 in mei 1967 (dus bijna vijftig jaar geleden), die hij als tweede vlieger meemaakte. De jaarvergadering is toegankelijk voor leden, abonnees en belangstellenden. Nadere gegevens over de jaarvergadering vindt u op www.luchtvaartkennis.net.


Lees ook LUCHTVAARTKENNIS 2016-4 is uit.

Deel dit artikel: Facebook Twitter

Lid wordenMeer info

Lid worden van de grootste organisatie van luchtsporten? Klik hier.

locaties meer info