Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

“Ik geniet van elke minuut in de lucht”

22 juni 2017

Deltavliegen

Voordat ik begin aan mijn eerste blog op Luchtsporters.nl. Een korte introductie over mijzelf en mijn luchtsporten. Als geboren en getogen Loosdrechtenaar zag ik al op jonge leeftijd parachutisten van de toenmalige Paraclub Icarus boven vliegveld Hilversum. In 1981, ik was toen 17 jaar, ben ik hier begonnen met parachutespringen. Later is Paraclub Icarus opgegaan in Paracentrum Midden Nederland.

In de afgelopen 36 jaar heb ik duizenden sprongen over de hele wereld gemaakt (o.a. Australië, NZ, Uruguay, Palau, US en vele Europese landen). Ook heb ik aan vele nationale en internationale kampioenschappen meegedaan en daarnaast aan diverse Nederlandse en Wereld records.

Naast parachutespringen ben ik, destijds samen met 4 andere parachutisten, in 2006 begonnen met deltavliegen en heb nu ruim 200 vluchten in binnen en buitenland gemaakt.

Lees verder en meer op Luchtsporters.nl.

Deel dit artikel: Facebook Twitter

locaties meer info