Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

Helikoptervluchten boven de Bollenstreek

16 februari 2017

Algemene Luchtvaart (ALA)

Als luchtvaartenthousiast moet je het een keer gedaan hebben, al is het maar eens in je leven: vliegen met een helikopter. Hoewel, als je dat eenmaal een keer hebt gedaan wil je wéér: het is zo’n bijzondere sensatie. Heel rustig en comfortabel, geen lawaai, prachtig uitzicht, onvergetelijk.

De ALA heeft ook dit jaar weer een bijzonder aanbod: in samenwerking met helivliegen.nl kan je nu een vlucht maken met meer dan 50% korting. Dit is je kans met een helikopter te vliegen! Maar je kunt er natuurlijk ook iemand mee verrassen…. 

Kosten
Het arrangement met helivliegen.nl: een vlucht boven de bollenvelden, niet voor € 139, -, maar voor slechts € 59,99 p.p. Dat betekent dat je maar liefst € 79, - korting krijgt. De prijs is inclusief een helikopterintroductie door een ervaren piloot, die je ook uitleg geeft over de bediening en aerodynamica van een helikopter.

Data en inschrijven
Vanuit Lisse of Noordwijkerhout worden rondvluchten gehouden op zaterdag 1, 8, en 15  april en op vrijdag 7 april.

Kijk op helivliegen.nl/KNVvL voor de voorwaarden, mogelijkheden en boekingen.

Meevliegen op heen- en terugreis
De helikopter wordt vanuit Lelystad op de genoemde zaterdagen en 22 en 29 april overgevlogen naar de Bollenstreek en aan het eind van die dag weer terug. Ook op die vluchten van een half uur kan je een plek boeken, à € 150,- p.p. voor een enkele reis. Dit kan alleen telefonisch, bel met 06 1422 2192.

Deel dit artikel: Facebook Twitter

Lid wordenMeer info

Lid worden van de grootste organisatie van luchtsporten? Klik hier.

locaties meer info