Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

Duinbeheerder PWN bezoekt soarstek Langevelderslag

9 maart 2017

Deltavliegen

Vrijdag 17 februari brachten twee medewerkers van drinkwaterleverancier en duinbeheerder PWN een werkbezoek aan onze officiële startlocatie op Langevelderslag. PWN is de beheerder van het duingebied rondom Wijk aan Zee, een zeer poplaire maar niet officiële locatie om te soaren. PWN maakt zich zorgen over de schade die aan het duin kan ontstaan als er door delta- en schermvliegpiloten veelvuldig tegen en op het duin wordt gelopen om te starten en te landen. Daarom zijn zij komen kijken hoe de afdelingen KNVvL-afdelingen delta- en schermvliegen dat op de locatie Langevelderslag hebben geregeld.

Jeroen Roos (voorzitter afdeling Deltavliegen) en Jan Klaver (stekbeheerder, afdeling Schermvliegen) waren erbij. Zij vertelden aan de medewerkers van PWN ook hoe de samenwerking op de officiële locatie Zoutelande verloopt. Onze inzet is om het beste van elk van deze locaties voor ons te verbinden met de belangen van PWN: het behoud van de zeewering.

De medewerkers van PWN waren zeer geïnteresseerd en gaan de verkregen inzichten intern bespreken. We hopen spoedig iets te horen en zullen jullie daar via de nieuwsbrief over informeren.

 

Deel dit artikel: Facebook Twitter

locaties meer info