Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

Dennis Mennema wint eerste ranking NK DroneRace

26 april 2018

Modelvliegsport

Dennis Mennema (DroneDFPV) wist op 21 april zijn concurrenten achter zich te houden tijdens de eerste ranking van het NK DroneRace 2018. Mennema wist de snelste lap tijd (22.544 sec.) neer te zetten op de racetrack; dit leverde hem 1 bonuspunt op. Met zijn tijd wist Mennema zelfs de snelle lap tijd (23.876 sec) van Ralph Hogenbirk (ShaggyFPV) te verbeteren, die op de tweede plaats is geëindigd.

Tevens kon Mennema de 4 bonuspunten als dagwinnaar op zijn naam schrijven en met een totaal van 37 punten is Mennema aanvoerder van het klassement.

1e plaats: Dennis Mennema
2e plaats: Niels Meerdink
3e plaats: Nick Boon


Ranking 1

De eerste ranking van het NK Drone Race werd gevlogen bij Modelvliegsport Oosterhout. De racers hadden prachtig weer; de zon scheen en er was een matige wind. De ideale omstandigheden voor FPV drone racing.

Met ruim 50 deelnemers aan de start was het een zeer goed bezochte race dag en ook het talrijk aanwezige publiek genoot van het spektakel.

Het NK DroneRace was ook live te volgen en hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt. De verslaggever wist met zijn commentaar de kijker op het puntje van zijn stoel te krijgen, vooral tijdens de spannende finale.

Bedankt Modelvliegsport vereniging Oosterhout
Modelvliegsport vereniging Oosterhout liet zich van zijn beste kant zien en zorgde voor een warm onthaal. MVSO had alles tot in de puntjes verzorgd; voor elkaar gekregen door de enthousiaste leden van de modelvliegclub. Deze fijne modelvliegclub verdiend dan ook zeker een dikke pluim!

“Het is graag gedaan en jullie zijn ook volgend jaar weer van harte welkom”, aldus MVSO-voorzitter Frans Molier in zijn dankwoord aan de deelnemers.

Kijk op onze website www.nkdronerace.nl voor een sfeerimpressie.
 

Ranking 2

De volgende ranking op de agenda is op zaterdag 19 mei (reservedag 20 mei) bij modelvliegclub The Hawks in Vught. Van te voren zal, afhankelijk van de weersverwachting, gekozen worden of op zaterdag 19 mei of op zondag 20 mei gevlogen wordt.

De toegang tot de ranking toernooien van het NK DroneRace zijn altijd gratis, dus ga zeker eens kijken of volg de race live via: www.thedroneracingfederation.com.

Deel dit artikel: Facebook Twitter

locaties meer info