Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

Nieuwsberichten

Uitwisselingsprogramma IACE: grijp je kans, zorg dat je erbij bent
IACE

Want zoals je wellicht weet organiseert de KNVvL jaarlijks en gedeeltelijk met de Koninklijke Luchtmacht een internationaal uitwisseling programma voor luchtvaartjongeren (m/v 18-21 jaar)

Op 23 juli 2019 vertrekken ruim 18 Nederlandse jongeren naar 10 verschillende landen en zijn 16 dagen te gast van buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL en komen 7 augustus weer terug.

De landen zijn: Australië, Canada, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongkong, Israël, South Korea, Zwitserland en USA. Naast velerlei bezoeken aan civiele en militaire luchtvaart instanties, bedrijfsleven en toeristische attracties bestaat het programma uiteraard uit vliegen en sport en vrij programma. Je verblijft in verschillende accommodaties.

lees verder

Grijp je kans!
IACE

Hierbij attenderen wij leden van de KNVvL in de leeftijd van 17-21 jaar op de International Air Cadet Exchange 2019 van 23 juli t/m 6 augustus 2019.  Waarschijnlijk is de keuze uit de volgende landen: Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Hong-Kong, Israël, Zuid-Korea, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Zwitserland.  

Medio september publiceren wij nadere bijzonderheden.

Wij hebben plaats voor circa 18 deelnemers en je kan nu al je belangstelling kenbaar maken aan mikekasteleijn@gmail.com.

lees verder

IACE 2018
IACE

Uitwisselingsprogramma IACE: Grijp je kans, zorg dat je erbij bent.

Zoals je wellicht weet organiseert de KNVvL jaarlijks, in samenwerking met de Nederlandse militaire en civiele luchtvaart, een internationaal uitwisselingsevenement voor luchtvaart jongeren (m/v 17-21 jaar).

Nederlandse jongeren vertrekken 17 juli t/m 1 augustus 2018 en zijn 16 dagen gast van buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL. De landen zijn: Australië, Canada, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongkong, Israël, Zuid-Korea, Zwitserland en USA.

Dus: zorg dat je erbij bent​!​

lees verder

Time flies when you're having fun
IACE

Time flies when you're having fun, dat werd helemaal duidelijk bij de uitwisseling naar Zwitserland! Het begon al bij de aankomst op Frankfurt Airport. Daar werden we hartelijk ontvangen door de  begeleiders uit Zwitserland met een hapje en een drankje en voor je het wist zaten we al in de bus richting de heli.

We vormden al snel een band met de andere studenten, omdat we in gezamenlijke kamers sliepen op het vliegveldje en een kleine gezellige groep hadden. Maar vooral door onze ervaringen en culturen te delen en elkaar te helpen werden we een hechte groep. Ook de jonge begeleiders werden al snel een deel van onze groep.

lees verder

IACE Netherlands 2018
IACE

Het IACE-programma van 18 juli - 2 augustus 2017 is zowel voor onze Nederlandse deelnemers naar 11 landen als voor de buitenlandse deelnemers in Nederland bij KNVvL en KLu. succesvol verlopen. Nu richten wij ons alweer op IACE 2018 en roepen KNVvL-jongeren van 17 t/m 21 jaar op zich via het aanmeldformulier aan te melden voor de IACE van 17 juli t/m 1 augustus 2018 naar Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Israël, Zuid-Korea, UK, USA en Zwitserland. Japan ontvangt onze deelnemer in de maand maart.

GRIJP JE KANS en meld je zo snel mogelijk aan voor uiterlijk 1 november 2017, waarna je wordt uitgenodigd voor selectie op 14 januari 2018 te Terlet. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van ontvangst, het aantal plaatsen is voor 2018 beperkt tot 20 deelnemers, dus zorg dat je erbij bent!

lees verder

Deel dit artikel: Facebook Twitter

locaties meer info