Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

IACE

Uitwisselingsprogramma IACE: Grijp je kans, zorg dat je erbij bent.

Zoals je wellicht weet organiseert de KNVvL jaarlijks, in samenwerking met de Nederlandse militaire en civiele luchtvaart, een internationaal uitwisselingsevenement voor luchtvaart jongeren (m/v 17-21 jaar).

Nederlandse jongeren vertrekken naar verschillende landen en zijn 16 dagen gast van buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL.

De landen zijn: Australië, Canada, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongkong, Israël, Japan, Korea, Zwitserland en USA.

Dus: zorg dat je erbij bent​!​

Wat vragen wij?

Jonge enthousiastelingen, uiteraard redelijke luchtvaartkennis en goede algemene ontwikkeling. De voertaal is Engels.

Wat bieden wij?

Een uniek verblijf in het land van bestemming. Je trekt op met collega’s van uiteen lopende nationaliteiten en je bent somt te gast bij families aldaar. Het verblijf is geheel geregeld: vliegreis, maaltijden en overnachtingen. Ook krijg je van ons een outfit: blazer, rok/pantalon, stropdas/shawl, badge, naamplaatje, ID card, overhemd, polo en rood-wit-blauwvlaggetje voor op de mouw van het overhemd.

De eigen bijdrage vind je op het inschrijfformulier.

Informeer bij voorgangers naar het programma of kijk op www.iacea.com naar programma’s. 

 

HOE EERDER, HOE BETER DE KANSEN

 

 

IACE Netherlands 2018
IACE

Het IACE-programma van 18 juli - 2 augustus 2017 is zowel voor onze Nederlandse deelnemers naar 11 landen als voor de buitenlandse deelnemers in Nederland bij KNVvL en KLu. succesvol verlopen. Nu richten wij ons alweer op IACE 2018 en roepen KNVvL-jongeren van 17 t/m 21 jaar op zich via het aanmeldformulier aan te melden voor de IACE van 17 juli t/m 1 augustus 2018 naar Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Israël, Zuid-Korea, UK, USA en Zwitserland. Japan ontvangt onze deelnemer in de maand maart.

GRIJP JE KANS en meld je zo snel mogelijk aan voor uiterlijk 1 november 2017, waarna je wordt uitgenodigd voor selectie op 14 januari 2018 te Terlet. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van ontvangst, het aantal plaatsen is voor 2018 beperkt tot 20 deelnemers, dus zorg dat je erbij bent!

Inschrijfformulier IACE 2018

Vragen? mikekasteleijn@gmail.com of wiesje44@hotmail.com.

Deel dit artikel: Facebook Twitter

Naam
E-mailadres

Lid wordenMeer info

Lid worden van de grootste organisatie van luchtsporten? Klik hier.