Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

KNVvL-dag Sport en Bestuur

Heb jij je al ingeschreven? Het kan nog steeds.
 
Volgende week zondag staat alweer de 12e editie van de KNVvL-dag Sport & Bestuur op het programma*. Op 4 februari wordt Papendal omgetoverd tot hét luchtsportcentrum van Nederland. Ook dit jaar met een programma dat voor iedereen iets bieden heeft.
 

Ochtend – 09.30 uur

We starten de dag met de ontwikkelingen binnen de KNVvL (o.a. Lelystad, e-learning en toekomst). Een onderdeel van dit toekomstbeeld is het laten zien van het mooie van de luchtsport. Dit doen we door af te trappen met het nieuwe team Luchtsporthelden en de Dag van de Luchtsport: hét evenement om kennis te maken met luchtsporten.
 
Na een welkome koffiebreak sluiten we gezamenlijk het ochtendprogramma af. Sanne Haarhuis – één van de luchtsporthelden – heeft zich verdiept in slaapkwaliteit en -ritme en geeft hierbij al haar ‘ins-en-outs’. Niet alleen interessant voor topsporters, maar juist ook voor iedereen in de dagelijkse praktijk.
 

Middag – 12.30 uur

Na de lunch splitsen we de sporters en de bestuurders op in twee groepen.
 
Voor de sporters bestaat het programma uit een ontzettend interessante sessie met VSPN sport- en prestatiepsycholoog Rogier Hoorn.
Rogier besteedt aandacht aan de mentale vaardigheden die binnen de sport én het dagelijkse leven komen kijken. Denk hierbij aan het omgaan met tegenslag en het omgaan met stress.
Hoe kun je jezelf weer motiveren om in de juiste setting verder te gaan na een slechte vlucht of slecht nieuws?
En wanneer de spanning teveel wordt en er stress in je lichaam sluipt, wat doe je dan? Hoe zorg je dat je de optimale spanning bereikt?
 
Voor de bestuurders geeft het NOC*NSF antwoord op een aantal prangende vragen van sportbestuurders.
Hoe kun je als bestuur van een sportvereniging beter samenwerken? Hoe betrek je de mensen om je heen op een goede manier? En hoe houd je iedereen gemotiveerd?
De sessie ‘4 inzichten voor verenigingsbestuurders’ helpt je antwoord te geven op deze vragen en zo te groeien in je rol als bestuurder.
Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe Europese privacywetgeving: Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Stichting AVG voor verenigingen geeft hier meer duidelijkheid over en beantwoord de vraag: hoe ga ik om met de privacy van mijn leden? Waar moet ik aan voldoen?
 

Afsluiting – 16.00 uur

We sluiten de dag af met drankje in de ‘Dug Out’. Een mooi moment om even bij te praten of om contacten te leggen.
 
Toegangsbewijzen zijn nog steeds te verkrijgen en de kosten voor KNVvL-leden bedragen slechts 25 euro (inclusief thee, koffie, lunch en drankje).

Hopelijk zien we elkaar op zondag 4 februari in het Sport- & Congrescentrum Papendal, te Arnhem.

Reserveer jouw plek snel!


Bekijk het complete programma.

Sanne Haarhuis en crew in actie.

Deel dit artikel: Facebook Twitter

Lid wordenMeer info

Lid worden van de grootste organisatie van luchtsporten? Klik hier.

locaties meer info